Project: Danes, Japan is calling you!

Dansk/japansk/engelsktalende transferassistent og tolk i Osaka

 
Tænker du på at lave business i Japan?

Dansk/engelsk/japansktalende tolk tilbydes i Osaka området.

Vil du udvide dine horisont og eksportere dine varer til Japan? Vil du indkøbe varierede, kvalitetsikrede japanske varer? Vil du studere det japanske marked og få gode inspirationer med hjem til Danmark og Skandinavien? Jeg kan tilbyde en udmærket løsning.

Der er stadigvæk få japanere, der taler engelsk, selv om de utrolig gerne vil og studerer sproget flittigt. Selv mange universitetslektorer, læger og ingeniører taler ikke engelsk i Japan.

Det japanske sprog har en lang tradition; i starten, var der kun et talesprog. Så lånte gamle japanere tegnene fra kinesisk, mens de tilføjede originale, lydlige elementer i skriftsproget. Japansk ligner ingen af de vestlige sprog, undtagen at nogle mener, at det ligner finsk, mens andre mener, at det ligner koreansk. Japansk er også et af de kraftigt folkelige sprog, som overlevede tabet af verdenskrigen. Hele Japan går meget op i at bevare japansk som et nationalt sprog, mens befolkningen flittigt låner ordene fra alle de fremmedsprog, også fra dansk.

Vesterlændinge opfatter normalt, at Japan er et homogent samfund. Men, i virkeligheden, er Japan et meget hyggeligt land med en mangfoldighed, hvor alle anderledesprægede hele tiden afprøver sine grænser. Japanere, er venlige, høflige, flittige, lovlydige, professionelle, uerfarene og gæstefrie.

Japanere er fakstisk meget verdslige folk, som simpelthen går meget op i at gøre forretninger. De køber og sælger gerne både kvalitetsvarer og billige varer.

Ja, det er et rigtigt land, hvor du udvider din business.

Lad mig hjælpe dig.

Osaka gadebillede Osaka restauranter
Osaka sporvogn Osaka Nipponbashi
Oplevelsernes land
Ligegyldigt om du er til storbyliv, natur, historie, kultur, shopping eller kulinariske oplevelser, byder Japan og Osaka/Kyoto-området på mange unikke steder.
Osaka udsigt Osaka Running Sushi
Osaka flod Osaka Wagyu
Yoko Hansen Dobashi
3 Toriishi, Takaishi-city
Osaka 5920013
Japan
Tlf: 080 3981 8364 (Fra Danmark: +81 80 3981 8364)
Email: neko@neko.dk
Skype: dkneko